antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası arasında ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz berrak gri duvar boyasıdır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da düzlem ve siyah renklerde yeğleme ettik. Alt ocaklık dolaplarımızda:

Özel dizaynı yardımıyla tenha baskı ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yol imkanı esenlar.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit gibi öbür renklerle uyumlu bir renktir.

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir cebin vermek isteyenler, ya da yaklaşan zamanda ailesine yeni bir birey zalimlanların elan konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir ömür meydanı muhtevain bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine yetkin geçim sağlayan son nokta şık tasarımların alan aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden birinci sınıf ağırlıkmları, tekli mobilya ve aksesuarları ayyaşfedebilirsiniz!

Antrasit başka renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara tam bir taban sağlamlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına mutabakat sağlamlayarak mekanlara şıklık katar.

Renklerin özellikleri dürüst bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulandığında dirim alanları zamansız birer mekan olarak içinmıza çıkarken bediiyat ögelerle desteklenebilir.

Henüz soğuk tonlarla omuz omuza kullanıldığında rahatlatıcı bir hüküm yaratırken, canlı renklerle birlikte kullanıldığında henüz yürekli ve çağcıl bir görünüm esenlar.

Siz bile Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken ömür düzınızı güzelleştiren bekâretçi layihamları ile evinize kıymetiharbiye katabilirsiniz! Bedii ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleabat akak odası konseptleri, yeni neslin tüm ihtiyaçları delik önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, goldfix aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en şatır anlara eş olacak kuut grupları ve destek takımları, Bellona’nın zengin kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Ülkemizde yaşanan sarsıntı felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sersağlığı, yaralılarımıza evgin şifalar diliyoruz.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, elan dinamik bir alan yaratmanız adına koltukta mevcut gri tonunun detaylarda nokta aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Ülkemizde yaşanmış olan hareket felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’tan rahmet, yakınlarına kafasağlığı, dertlilarımıza acil şifalar diliyoruz.

Mekanda henüz aldırmaz, samimi ve enerjik bir zemin mı arıyorsunuz. O bugün grinin sıcak tonlarına dosdoğru devinme sprey boya kılmak namuslu bir yeğleme olacaktır. Ast tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sprey boya har gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana kimlik kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir iletişim kanalı başüstüneğu görülürken birbunca tesir renkler vasıtalığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page